AngelOfFire

Problem Check ID

2,416 posts in this topic

Sama mau tanya waktu mau resset password kan dpt link di email. Tpi waktu di klik atau copy masuknya ke tampilan home web nya ya. Tidak ada cara untuk resset passwordnya

Sekali lagi terimakasih

    0

Share this post


Link to post
Share on other sites
56 minutes ago, monica selviani said:

ka tolong cek ID saya

ID : korsa123

tolong ya kak dibantu ^^ makasih

<shoutbot> User korsa123 banned for reason 'RMT'

    0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Sir Good day i just want to ask if you can help me with my account? my account has been lock last 2011 due to some issue.. Can you help me unbanned my account for me to play this game again? It would make me really happy if you will let me play this game again and i promise not to violate any of the rules in the Game. This is one of my favorite game that i play so please help me to play my account again.. Please Sir admin.. Thank you so much and Have a great day!

USERNAME:

davejohn

davejohn3d

haveeqoh0

haveeqoh

It would make me happy if you can help me play this game again and i will recommend this game to all of my friends who also love ONLINE GAMES.

Thank you and God bless

    0

Share this post


Link to post
Share on other sites

please check my best id sir can't login

id : tuminsekali3

thanks for all :*

    0

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 21/11/2016 at 6:46 AM, Vincard said:

<shoutbot> User snofiz is not banned

<shoutbot> User killorkill7 is not banned

<shoutbot> User menggeliat is not banned

makasih sebelum nya nih agan vincard :D

boleh minta tolong lagi dong please. tlong checkin ID : killorkill8 

atau siapa aja. makasih :D

    0

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/11/2017 at 4:14 PM, tumincm said:

please check my best id sir can't login

id : tuminsekali3

thanks for all :*

<shoutbot> User tuminsekali3 is not banned

You must have entered wrong username/password at the login screen. If you've forgotten the password, you can reset it from the website and select "Having trouble with your account?", input your username and registered email address. An email to the recovery link will be sent to you afterwards.

14 hours ago, Musehamma said:

makasih sebelum nya nih agan vincard :D

boleh minta tolong lagi dong please. tlong checkin ID : killorkill8 

atau siapa aja. makasih :D

<shoutbot> User killorkill8 banned for reason 'KS'

    0

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, murdani said:

tolong cek ID saya : andrisz1

<shoutbot> User andrisz1 banned for reason 'Suspended due to suspected fraud'

    0

Share this post


Link to post
Share on other sites

tolong check id saya ya..

saya lupa id sama passwordnya

nick name : SchatzODONK

 

 

donk.jpg.08da3765ac556af58f7a57cb7d472b39.jpgUntitled.png.cfe0956c4036e2f2aeb3e512db84a3de.png

    0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spoiler
2 hours ago, Pepekasin said:

tolong check id saya ya..

saya lupa id sama passwordnya

nick name : SchatzODONK

 

 

donk.jpg.08da3765ac556af58f7a57cb7d472b39.jpgUntitled.png.cfe0956c4036e2f2aeb3e512db84a3de.png

Untuk cek ID, yang dibutuhkan IDnya bukan nickname.

Kalau kamu tau ID tapi lupa password, kamu bisa ke websitenya di celestialuna.com terus pilih "Having trouble with your account?", masukkan ID dan alamat email yang dimasukkan saat registrasi. Nanti kamu akan dapat email berisi link untuk reset password.

Kalau kamu lupa ID dan password, kamu harus buat ticket dengan klik link ini -> https://celestiagames.zendesk.com/hc/en-us/requests/new isi request formnya dan upload bukti kalau kamu memang pemilik ID tersebut.

    0

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 18/2/2017 at 10:24 AM, Vincard said:

<shoutbot> User tuminsekali3 is not banned

You must have entered wrong username/password at the login screen. If you've forgotten the password, you can reset it from the website and select "Having trouble with your account?", input your username and registered email address. An email to the recovery link will be sent to you afterwards.

<shoutbot> User killorkill8 banned for reason 'KS'

maaf kak itu id killorkill8 kan di banned atas alasan "KS". itu tertulis nya permanent/sementara ? masa iya KS bisa jadi permanen banned ?. dan padahal aku itu juga udah gak pernah di buka lagi sekitar 4 tahunan. dan skarang pw nya pun masih samar2 -_-

    0

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, Musehamma said:

maaf kak itu id killorkill8 kan di banned atas alasan "KS". itu tertulis nya permanent/sementara ? masa iya KS bisa jadi permanen banned ?. dan padahal aku itu juga udah gak pernah di buka lagi sekitar 4 tahunan. dan skarang pw nya pun masih samar2 -_-

Mungkin ban-nya nyangkut karena seharusnya bukan permanent ban kalau gak terus-terusan. Kamu bisa kasih info ke @Orange untuk lebih jelasnya.

Kalau lupa password, tapi ingat ID dan alamat email kamu tinggal ke websitenya terus pilih "Having trouble with your account?" di bawah tombol login/register. Masukkan ID dan alamat email, nanti setelah itu kamu bakal dapat email berisi link untuk reset password.

[Maybe it's a stuck ban because the ban should be temporary if the case wasn't repeated. You can inform @Orange for further details.]

    0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saya lupa id tapi saya ingat password sama nickname char saya, apa bisa nanya id saya? *help kangen farming lagi niT_T

Nickname : IAnqdsroi17

    0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saya lupa id nya kk, tapi passwordnya saya inget.. mudah2an aja akun aman dan engga ke bannedT_T

    0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now