ItsMeMario

Tolong tolong

Recommended Posts

Abam abam. Kakak kakak. Nk tanye ni, kalo cardi kena stat vit ke int? Sebab,aku ada cardi lvl 115,pure int tapi susah nk lvling kt graveyard. Kena restat jadi vit balik ke? Lps tu, 12k+ m.attack okey ke kalo lvl 115?

Share this post


Link to post
Share on other sites

DD jee kalo tak mau reset.

Reset vit bise jee, tapi hit ny susah. Kalo mau duet ..

Pengalaman saye cardi int kuat nak leveling di graveyard.

Lari.. Blizzard. SoJ. Holy taker. Fireblast. Lari. repeat. dari SoJ.

Kalo tak gune fireblast, langsung blizzard.

Gitu jee.

ma 12k+ udah okey laa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

DD jee kalo tak mau reset.

Reset vit bise jee, tapi hit ny susah. Kalo mau duet ..

Pengalaman saye cardi int kuat nak leveling di graveyard.

Lari.. Blizzard. SoJ. Holy taker. Fireblast. Lari. repeat. dari SoJ.

Kalo tak gune fireblast, langsung blizzard.

Gitu jee.

ma 12k+ udah okey laa.

-Terima kasih kerana singgah ni ruangan malaysia-

 

jawapan yg bernas!! terperinci!! setuju 110% 

btw memang patut main vit je selame process lvling ni..yg penting survive :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kalo nk buat entrapper, elok kalau race elf/human? Sbb dlm forum kata elf lg bagus dari human tp bnyk org indo kata kalo entra kena human. Tolong sikit sifu sifu :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elok buat elf sbb hp lebih dgn pdef tidakla striker semata2

Oooo. I see I see. Terime kasehh sifuu

ItsMeMario sape he? IGN dlm luna ape?

Bnyak char dlm luna. ItsMario. ItsYoshi. Yang ada Its kat depan, ye laa tu. Kenal ke? Edited by Eon
Do not multi-post. If you want to quote more than one person, use the "multi-quote" option.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dgn stat full vit pun boleh dpt 15k m.a and 5k pdef..dah boleh lvl di grave.  Tu pun pakai item full int and m.a. Tp kalu nk fokus pd m.a elok lvl dgn tanker  ;)

 

p/s: pdef 4k sakit lvl kt grave  :D  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

minimal crdi tuu matic 25k def 5k udah solo hunt di grave soj 2x pun tombostune dah mati

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.