Sign in to follow this  
w33fans

boost NH

Recommended Posts

tolong pada segenap teman-teman disini perihal boosting , banyak sekali hal-hal menyebalkan terkait boosting / membantu teman dalam leveling tetapi terus dibuat onar. saya sengaja menurunkan level hanya untuk boosting teman-teman level kecil agar bisa segera ke 105 tapi banyak pihak yang rusuh di spot tmpat saya kerja. buat lah peraturan khusus. saya membawa 5 org dengan lv dibawah 105 dan ingin membantu tapi dirusuh terus. kebanyakan dari mereka orang "INDONESIA" sungguh menyebalkan 

Luna_01_171231_025801_001.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there, i'm not sure if i can help you, but about "rusuh" or disturbing other player, i don't think it's against the rules ( correct me please if i'm wrong), just share your 'spot' with her, or you can move/change to another channel, i'm not sure if you can say it's your 'spot' tho, since everybody can claim it (NH small & big hill) as his/her spot. and one more thing, PLEASE use english only when you using the Pit-a-Pat Megaphone, you can be reported for using non-english languange on your Megaphone shout. Please read the rules before playing this game, or even while you're playing this game, just read 1-5 rules is ok, so you can understand what we can and cannot do in the game. Sorry for my bad english :) :)

Please don't hate me, i just give you some advice :)

Translated from google : 

Hai, saya tidak yakin apakah saya dapat membantu Anda, tapi tentang "rusuh" atau mengganggu pemain lain, saya tidak berpikir itu bertentangan dengan peraturan (perbaiki saya jika saya salah), cukup bagikan 'tempat' Anda. Dengan dia, atau Anda bisa pindah / pindah ke channel lain, saya tidak yakin apakah Anda bisa mengatakan itu adalah 'tempat' Anda, karena semua orang dapat mengklaimnya (bukit kecil dan besar di NH) sebagai tempatnya (farm). dan satu hal lagi, PLEASE gunakan bahasa Inggris saat Anda menggunakan Pit-a-Pat Megaphone, Anda dapat dilaporkan menggunakan bahasa non-bahasa Inggris dalam menggunakan Megaphone Anda. Silahkan baca peraturan sebelum memainkan game ini, atau bahkan saat Anda sedang bermain game ini, baca saja 1-5 aturan tidak masalah, jadi anda bisa mengerti apa yang bisa dan tidak bisa kita lakukan dalam permainan. Maaf untuk bahasa inggris saya yang buruk :) :)

Tolong jangan membenciku, aku hanya memberikan beberapa saran :)

Edited by molzgaming123
Adding some translated

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 31/12/2017 at 4:57 PM, molzgaming123 said:

Hi there, i'm not sure if i can help you, but about "rusuh" or disturbing other player, i don't think it's against the rules ( correct me please if i'm wrong), just share your 'spot' with her, or you can move/change to another channel, i'm not sure if you can say it's your 'spot' tho, since everybody can claim it (NH small & big hill) as his/her spot. and one more thing, PLEASE use english only when you using the Pit-a-Pat Megaphone, you can be reported for using non-english languange on your Megaphone shout. Please read the rules before playing this game, or even while you're playing this game, just read 1-5 rules is ok, so you can understand what we can and cannot do in the game. Sorry for my bad english :) :)

Please don't hate me, i just give you some advice :)

Translated from google : 

Hai, saya tidak yakin apakah saya dapat membantu Anda, tapi tentang "rusuh" atau mengganggu pemain lain, saya tidak berpikir itu bertentangan dengan peraturan (perbaiki saya jika saya salah), cukup bagikan 'tempat' Anda. Dengan dia, atau Anda bisa pindah / pindah ke channel lain, saya tidak yakin apakah Anda bisa mengatakan itu adalah 'tempat' Anda, karena semua orang dapat mengklaimnya (bukit kecil dan besar di NH) sebagai tempatnya (farm). dan satu hal lagi, PLEASE gunakan bahasa Inggris saat Anda menggunakan Pit-a-Pat Megaphone, Anda dapat dilaporkan menggunakan bahasa non-bahasa Inggris dalam menggunakan Megaphone Anda. Silahkan baca peraturan sebelum memainkan game ini, atau bahkan saat Anda sedang bermain game ini, baca saja 1-5 aturan tidak masalah, jadi anda bisa mengerti apa yang bisa dan tidak bisa kita lakukan dalam permainan. Maaf untuk bahasa inggris saya yang buruk :) :)

Tolong jangan membenciku, aku hanya memberikan beberapa saran :)

Sorry , bruh . Im using english on megaphone just for selling and helping other. The problem is ... if im angry and someone make me bad mood . I never using good word , bad communication . "Just if im angry" i never doing bad on CL but to many player disturb my job as a booster. I never want player pay me when im boost them , always give them free exp scrool and give them 50:50 equip drop. Not like other booster. I just want you know me. " i hate if someone disturb me when im boosting other" i still need spot claiming rules . Im using that rules just for boosting , if someone need party , i'll share. I love social but if someone doing bad without permission when im work . I'll be angry . The second point why im not using english , cause im cant speak english to much. So im using indonesian language. Im blind about grammar and dont know using verb , if im said unusual english they always said "RIP ENGLISH" on megaphone. I just want to be happy and make other happy in this game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, w33fans said:

Im using english on megaphone just for selling and helping other

idk about it dude, but what's i know is you (everyone) must use english whenever shouting with pit-a-pat megaphone, whether if you angry or not, because it's part of the rules

Translate : aku tidak tahu tentang itu, tapi yg aku tahu adalah kita harus selalu menggunakan bahasa inggris kapanpun kita menggunakan megaphone( ato toa di Indonesia) karena itu adalah salah satu dari sekian bnyk peraturan.

 

 

16 hours ago, w33fans said:

i never doing bad on CL but to many player disturb my job as a booster.

i have a farmer (booster) character too, and sometime i do have disturbed by other people too, but i'm not take it seriously, because i'm thinking it's just a game, it's not a big deal, NH has 10 channel and 2 ideal farming spot on every channel, so why don't you just give in your spot, and find it on other channel :)

Translate :

Aku juga punya char farmer (booster), dan emang sih kadang2 suka diganggu sama orang lain juga, tapi aku mah gak terlalu nganggep itu serius, karena aku berpikir ini hanya sebuah game, dan juga NH juga ada di semua channel (1-10) dan disetiap channel itu ada 2 spot potensial buat farming, jadi kenapa gk mengalah aja sih dan pindah ke tempat yang lain.. hehe :) :)

 

16 hours ago, w33fans said:

i still need spot claiming rules

i don't understand what you mean you still need spot claiming rules O.O, if it's true and the 'Spot Claiming' rule is banable, then you must be careful then, because you just break one of the rules in Celestia Luna by using it when you are boosting other player. (saying this is 'my spot' or whatever).

Translate :

aku gak mengerti yg kamu maksud dengan membutuhkan peraturan tentang 'mengklaim spot'. karena jika itu benar, dan mengklaim spot itu bisa membuat kamu terkena BAN, berarti kamu yang harus hati2 dong, karena kamu yang sebenernya sudah melawan peraturan tsb disaat kamu sedang farming (boosting) dengan berkata ini adalah spot aku.

 

16 hours ago, w33fans said:

The second point why im not using english , cause im cant speak english to much. So im using indonesian language. Im blind about grammar and dont know using verb , if im said unusual english they always said "RIP ENGLISH" on megaphone.

you can use google translate for in game shouting (with Megaphone), and you can share about your problem, like this on the forum ( Indonesian forum,etc). but i just want to give you advice that PLEASE only using english when you're shouting using megaphone in-game whatever the situations are (selling,buying, angry shouting, drama, etc).

and FYI, I'm Indonesian too, but sometimes i speak english first to the other just in case he/she is not Indonesian. and don't mad at me :) :) :) i just want to help you hehe..

Translate :

kamu bisa menggunakan google translate untuk shouting menggunakan toa, dan kamu bisa menggunakan forum untuk share permasalahan yg ada didalam game, tapi aku saranin deh sekali lagi, PLEASE gunakan hanya Bahasa inggris ketika kamu shouting didalam game apapun situasinya (jual, beli, marah2, drama,dll)

dan untuk informasi juga, aku orang Indonesia juga, tapi kadang2 aku ngomong pake b.inggris dulu kalo chat sama yang lain, untuk jaga2 jika dia bukan orang indonesia. dan jangan benci aku, aku hanya ingin membantu kamu hehe..

 

Sorry for my bad english...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this